Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes. Turpinot pārlūkot mūsu vietni, Jūs piekrītat mūsu sīkdatņu izmantošanas noteikumiem.

 


SIA Berner Latvia

Bieķensalas iela 21
LV-1004 Rīga
Latvija


Lecitīns

Lecithin

Lecitīns ir vaskveidīga viela, ko iegūst no sojas pupiņām un kam piemīt ūdeni piesaistošas īpašības. Kosmētikā tas tiek lietots kā dabisks mitrinātājs, antioksidants un sastāvdaļa, kas palīdz nogādāt aktīvās vielas dziļākos ādas slāņos.

Sastāvdaļas apraksts

Produkti, kas sautur šo sastāvdaļu

Atsvaidzina un atdzīvina
Stimulējošs svaigums, ko sniedz maigs, caurspīdīgs dušas gēls